dissabte, 24 de juliol de 2010

Comanxe!!!!


Encara no ens ho acabem de creure, ens han regalat una comanxe... sí, sí... regalat.
Per una sèrie de coincidències ens en vam enterar i ja la tenim amb nosaltres, això sí no tenim cotxe amb bola, però tot al seu temps, de moment n'haurem de demanar un de "prestao".
La Rita ja s'està encarregant d'esbombar a tothom que tenim una comanxe i que anirem de càmping, ara li fa molta il·lusió ja veurem quan ho provem de veritat.
Aquest diumenge ens vam animar a montar-la, tot un detall tenint en compte que no tenim instruccions de com va.
Després de barallar-nos-hi una estona, aquí teniu el resultat, és realment enorme.

El meu cunyat va decidir fer una pose interessant quan li vaig dir que les penjaria al bog, no sé si s'ho acaba de creure. Tot amb la mirada atenta des del cotxet de l'Albert petit que no sé si ho acaba de veure del tot clar.
Com que el cos de la comanxe és realment fàcil i bastant ràpid, els petits de la casa van tenir un lloc especial on poder jugar durant una bona estona fins que ens en vam sortir amb l'avancer.


No sense algun problemillo per l'espai, que no tindrem espero quan la montem de veritat, i és que torno a repetir és enorme.


Així que moltíssimes gràcies, esperem poder-la disfrutar moltíssim i ja sabeu si algú es vol apuntar a anar de càmping ara ja estem degudament equipats.

dimecres, 21 de juliol de 2010

Galetes de te


La Rita ja està de vacances així que hem de buscar activitats a casa que a fora fa molta calor i amb un pis petitò com el nostre no es pot córrer gaire!

Com que la cuina li encanta, què millor que unes galetes, a més ja sembla tota una professional fent boletes de la pasta.


L'únic problema és que tots els ingredients han de passar revisió, ho ha de tastar absolutament tot.

Aquesta és una recepta un xic modificada d'un llibre que em van regalar amb 1080 receptes de cuina, us imagineu quantes receptes!!! La llàstima és que no hi ha ni una fotografia.

INGREDIENTS:

-100gr. de mantega.

-125gr. de sucre.

-250gr. de farina.

-1 cullerada sopera rasa de llevat en pols (tipus Royal).

-1 cullerada sopera de llet freda.

-2 ous.

-melmelada (opcional).


En un bol es barreja la mantega (ja fosa) amb el sucre, quan formi una massa esponjosa s'hi afegeixen els ous batuts. Després a poc a poc la farina, el llevat, un pessiguet de sal i finalment la llet freda.


Ara només queda fer boletes amb la massa. Si voleu que no se us enganxi a les mans, fregeu-vos-les amb farina, això va molt bé sobretot per als nens.

Poseu paper de forn en una safata i aneu col·locant les boletes. Si teniu fills artistes també els podeu deixar que facin formes, la Rita va fer uns quants cucs i una súper bola que diu que era especial pel seu pare!!

A la recepta original hi posen ametlles, però com que no en teníem vaig decidir que melmelada, en aquest cas de maduixa i festucs, ja estaria bé i prou vistós.


Amb un dit feu una mica de pressió al centre per deixar un foradet per a la melmelada i llestos, cap al forn ja calent.


A la Rita li agrada molt això de fer foradets, només de la de vigilar perquè es va animant i al final tot seria un forat.



Durant uns 10-12 minuts a uns 170-180º. Llestes per menjar.
Queden cruixents per fora i tovetes per dins, una combinació perfecte!! I qui millor per tastar-les que la pastissera!!!!


dilluns, 19 de juliol de 2010

Regal Clara




Ja ha arribat l'aniversari de la Clara, la gran de tots els cosins, així que li havíem de fer un bon regal!!
Al final m'he decidit per fer-li uns monederets, amb un tutorial de Noodlehead, (millor els seus). N'hi he fet un de més petit per posar-hi monedes i un de més gran amb una butxaqueta a dins per posar-hi el que li convingui.


Espero que t'agradin Clara i moltes felicitats.
Per cert no us els mireu massa d'aprop que és la primera vegada que poso cremalleres, i haig de confessar que el petit l'he hagut de desfer, al final, però ha quedat una cosa prou decent.
Els pròxims quedaran "estupendus", ja ho veureu!!!