dimarts, 25 de maig de 2010

Portanadons viatgers


Aquesta setmana ens han visitat els portanadons viatgers!!
És una iniciativa fantàstica que et permet disfrutar, provar i provar portanadons amb la única condició que expliquis la experiència i que t'encarreguis de l'enviament a la propera família.
Aquesta vegada es tractava d'un fulard elàstic, sleepy wrap i d'una motxilla ergonòmica: la boba. Ens ho hem passat molt bé.
A mi i al peque de casa ens ha enamorat el fular elàstic, és tan dolç i amorós a més senzillisim de posar!Si heu de tenir un nadó no us ho penseu realment és una sensació única, estic intentant convèncer a tothom que conec en aquesta situació que se'n compri un. Amb l'Albert ja hem fet tard, que ja és tot un homenot i hauríem de fer capes perquè aguantés bé el pes i de cara a l'estiu malament!


La Boba no li va agradar massa, crec que perquè no hi veu, li queda tot el cap tapat, així que vam provar amb la Rita, per a nens més grandets fantàstica!!


Hem provat de portar-la al davant i al darrera, realment molt fàcil de posar. Grans distàncies no hem fet, que la Rita un momentet per provar vale... però això d'anar lligada i no poder moure's quan ella vol... que voleu que us digui és un esperit lliure i independent.

Si voleu més informació sobre els Portanadons Viatgers no dubteu a visitar el blog de la Laura, on trobareu uns fantàstics videos que us ensenyaran com portar-los i el link amb els viatgers!

http://kangura.wordpress.com/

Moltíssimes gràcies Laura per deixar-nos gaudir d'aquest nova experiència!!