dijous, 9 d’octubre de 2014

PER L'ARNAU

Pensant, pensant en un regal per l'Arnau... Perquè no.... Uns pantalons ben còmodes i un gorro a conjunt per anar ben calentó aquest hivern. Com és de la quinta de l'Emma ja sabeu a qui li va tocar fer de model, ara de seguida em va dir que per l'Arnau no, que era per ella!

                          

Un gorro dels que ja coneixeu, no hi puc fer més m'encanten i ja els tinc per la mà. Amb polar per dins pensant en el fret, si vol venir aquest any!!!


                          

I uns pantalons sarouels o "cagats" com els volgueu anomenar, que són súper còmodes i genials per aquestes edats.

                            

Ja veieu que la model marxa indignadíssima desprès de dit-li que s'ho ha de treure tot perque ho hem d'embolicar.... És bona senyal no? 


dilluns, 6 d’octubre de 2014

UN REGAL


A veure si em poso al dia ja!!! Aquesta samarreta és un regal per a una nena de la classe de l'Albert. Una cosa còmode que pot dur com a vestit o com a túnica amb unes malles.
            
                       

Haig de confessar que li vaig provar a l'Albert per veure com anava de talla que està fet una mica a "ojo" ;) , però no he sigut dolenta i no li vaig fer fotos pas. Això si la Rita estava de bones i es va oferir a ser la meva model, serà que li agradava la samarreta? 
Fins a la pròxima.

diumenge, 5 d’octubre de 2014

BEN CALENTS A L'HIVERN


 Què us semblen? Treballant per fer una mica de col·lecció de gorros d'hivern... L'Emma n'està encantada.
Són de polar per dins per tenir el cap dels nostres petits ben calentó i el que m'encanta d'aquests gorros és que les orelles queden molt ben tapades sense que els menuts s'agobiin per anar lligats, vaja que són súper còmodes! 


De moment no sé ben bé perquè tots m'han sortit mida Emma;) diguem que tots aquests són talla  de 12 mesos a dos-tres anys. 

       

Si en veieu algun que us agradi, sense dubtar un mail a: lapetitamarieta@gmail.com tant si en voleu un d'aquests, una altra talla, algund'especial, qualsevol cosa que us passi pel cap.