dimarts, 5 de març de 2013

UNA NOVA OBSESSIÓ


Si si, tinc una nova obsessió, bé dues de fet l'Elmo i el Monstre de les galetes!!
Es tracta de trobar samarretes, jerseis, suaderes vermelles (si estem parlant de l'Elmo), o blaves (en el cas del monstre de les galetes), i llabors nomès cal afegir els ulls,nas i boca i llestos.


Tot ve de que fa temps li vaig fer una samarreta del Monstre de les galetes a la Rita, i ara se la posa l'Albert, per ser més exactes ja li va una mica petita i tot.
I em van dir tots dos que els agradaria molt que els en fes una altra.
I passejant pel mercat de la Roca em vaig trobar aquestes suaderes primetes per 3€ i a que no sabeu quins colors tenien? Doncs vermell i blau.
Perfecte per fer-los contents! 
De moment tinc la de la Rita i ara em queda l'altre blava.
Les aplicacions són fetes amb samarretes que tenia per casa, no desfilen i no destenyeixen, perfectes!!!
Aviat veureu l'altre per l'Albert.

UN VESTIT PER LA JÚLIA


Aquest diumenge vam celebrar l'aniversari de la Júlia, una bona amiga de la Rita i com que a més va fer molt bon temps ho vam poder celebrar a l'aire lliure, i després de tants dies de mal temps ho vam agrair d'allò més.
 

Li he fet un vestit ja pensant en l'estiu, serà que vull que ja arribi el bon temps? Amb teles tipus samarretes per fer-lo dàllò més cómode.
El cos és un patró original de talla 2 que he adaptat a la 6, que podeu trobar aquí. 
És un projecte no massa complicar de fer, així que si teniu nenes, o nenes a qui poder d¡regalar vestits d'estiu us animo a probar-ho!!


Vaig estar estona pensant si hi afegia unes butxaques en forma de cor (que a la Rita li encanten), a la part del dabant, però vaig preferir conservar el caient tan xulo que té aquesta roba rosada.... però em vaig quedar amb les ganes de posar un cor a algun lloc. Així que n'hi vaig cosir un de petitó al darrera.
 

El dabant és obert i cordat amb botons, d'aquesta manera encara es fa més cómode de posar.
Espero que la Júlia el disfruti molt aquest estiu!!!
I prepareu-vos per a mooolts posts que he tingut una setmana inspirada, quan parlem de cosir... ara amb poc temps restant per poder-ho penjar, però mica a mica.