dimecres, 30 de gener de 2013

Emma Ja fa nou mesos que tenim l'Emma amb nosaltres i n'estem encantats, és una nena súper alegre i que adora els seus germanr.
Ells també se l'estimen molt (a vegades per massa i tot)!
Quan estaba embarassada em va tocar un sorteig fet per la revista Kireei (si no la coneixeu  no us la podeu pas perdre, és fantàstica), per un reportatge fotogràfic per a nadons. 
Ni fet expressament... aquí en teniu algun dels resultats:


Són fotografies fetes per la Victòria Peñafiel. Nomès us en posaré algunes, encara que podria estar hores mirant-me-les totes.Suposo que ja us heu adonat que l'emma està d'allò més còmode i és que la Victòria és una excelent professional, i una persona encantadora.
Tracta amb tant d'afecte i mimos als nadons que aconsegueix fotografies tan boniques i dolces com aquestes (bé almenys a la mare i als avis els ho semblen!). 
 I més fotos, com creixen els nens!! Aprofiteu-los el màxim que se'ns fan grans en un tancar i obrir d'ulls.Ja no us atabalo més amb fotos de l'Emma, així que ja sabeu si voleu unes fotos precioses i a més un tracte espectacular (tant vostre com del petit) i una suma cura dels detalls més petits, no ho dubteu la Victòria és una molt bona elecció.
Moltíssimes gràcies Kireei i Victòria, ens heu fet un regal per a tota la vida!!!


dilluns, 28 de gener de 2013

Ja era hora!!!

Desrpès de taaant de temps per fi dono senyals de vida!! La vida amb tres nens tan petitons és un pèl més atrafegada... vaja fins que l'Emma sigui una mica més independent almenys.
I amb totes les festes de Nadal pel mitg ja us podeu imaginar que hem estat d'allò més entretinguts.
Així que bones festes de part de tots per a tothom encara que sigui molt molt tard!!!
I que aquest any ja ben començat sigui fantàstic i feliç per a tothom!
Gràcies per la vostra infinita paciència.
Prometo en breu publicar moltíssimes coses, aquest anys ve carregat amb moltes ganes de probar coses noves i tutorials per penjar, ja sabeu que a casa la màquina de cosir sempre fa hores extres!!