dijous, 23 de febrer de 2012

Un nou descobriment

 Podriem dir que amb les tote bags he fet un altre gran descobriment a casa, s'han convertit en un bàsic perfecte per a l'hora de fer regals.
A la pròxima que fagi prometo fer-ne un mini tutorial, tot i que si mireu per internet en trobareu molts, per si us pica el cuquet.


He dit regals però aquesta del cor és meva, si.... de tant en tant també faig alguna cosa que em quedo, no ho vaig poder resistir!
La tela és ratllada de l'Ikea i porta una aplicació de fletre vermell per al cor.
Les nances són ja fetes, no sé quin material és, és com el de les motxilles, si us voleu estalviar de fer les nances és molt fàcil trobar-ne a les merceries i de varis colors.
 

Aquesta va ser un regal per a la sogra, ella és molt de floretes, i quan al mercat vaig trobar aquesta coixinera (a més per 1€), no em vaig poder resistir i encara me'n queda la meitat!!
 

A part de ser fan de les flors a la meva sogra li encanten els llaços, haig de confessar que no em surten massa bé a mi (serà perquè sóc esquerrana, mai ho sabré). Així que l'interior és del mateix color que les nances, aquestes si que cosides, i del mateix color que el llaç.
També us sonarà la que vaig fer per la Susanna, a aquesta hi vaig afegir un fermall que es pot treure i posar.
Ja veieu, les podeu fer de mil maneres, formes, afegir-hi el que més us vingui de gust... i us asseguro que no tardareu més de 20 minutets un cop ja hi tingueu pràctica, això sí una bàsica, amb floritures tardareu una miqueta més!!

dimarts, 21 de febrer de 2012

Va de pantalons!!


No sé si ja coneixeu el tutorial de la Dana, per a fer pantalons, irressistible de veritat!!
Ara ja pocs pantalons li compro a l'Albert, entre els que faig i els que ens passen ja fem, millor impossible. Amb aquest model també és fàcil (que voleu que digui sa mare).
I el meu fill i el seu gos inseparable que es veu que es diu "cuqui", no sé pas d'on ha tret el nom, però no li canvia pas!!
 


Aquests són de la tardor, fets amb una faldilla de fil marró heredada de la tieta, ja veieu baratets, baratets.... A part de fer uns bàsics i vaig afegir una "solapa" a darrera imitant una butxaca (encara cola i no me les demana, la Rita vol que siguin de veritat), i un reforç als genolls amb la mateixa roba ben discretet.
Uns pantalons bàsics que queden be amb tot, fins i tot quan s'ha d'anar a algun lloc a lluir de nens!!!
 

Aquests són recilats d'uns pantalons meus de l'any de la "catapum", que encara no sé perquè guardava, i mira al final han fet servei.
Ben ràpids de fer, aprofitant la vora de baix dels pantalons i la costura de fora, nomès li vaig haber de cosir l'interior i fer la vora a dalt per a la goma.
Pose-m'hi una mitja horeta i uns pantalons acabats!!!
 

 Ja veieu per això us dic que us passeu pel link de la Dana, hi ha un patró i tot que podeu adaptar a les vostres necessitats, i així podeu tenir tants pantalons com necessiteu, butxaques, parxes als genolls.... mil idees que se us passin pel cap... però "ojo", que creen vici, només els necessaris i prou eh!!!
I de pas si us atreviu amb les talles un recurs més per a fer regals, aquest últim anys me n'he fet un fart de fer pantalons i més pantalons!! je, je...
Ens veiem.