dijous, 25 d’abril de 2013

KCWC SPRING 2013 DAY 5Uns altres pantalons, aquesta vegada per l'Emma... ja sé que ella no parla encara i no me'n pot demanar uns d'iguals que els seus germans, però noem vaig poder resistir.
 


Vaig trobar un retallet d'aquesta roba, que és molt molt agrdable al tacte i vaig picar, doncs bé ara ja té forma, us sarouels per l'Emma.
Mireu com fer-los a la Pantigana.
 

Goma als turmells i un tros de roba de floretes amb un punt elàstic.
 


Encara que no parli sembla que li van agradar els pantalons, i ara que ja comença a fer les seves primeres passes sola li seran moolt còmodes, quin perill!!!

KCWC SPRING 2013 DAY 4

 Si, si aquest KCWC sembla que va de pantalons! ;).
Aquests són un encàrreg de la Mercè per l'Arnau, em va fe mooolta ilusió poder-li fer uns pantalons, i com que a més es va refiar de mi, el resultat va ser sorpresa.Estan fets de tela de xandall, molt molt còmodes i amb un reforç extra a les genolleres... les mares que teniu nens m'entendreu perfectament, que almenys l'Albert sempre està per terra.
I també ho confesso, ja ho sabeu, que les genolleres m'encanten.
 

La cintura, els punys i les ganolleres estan fetes de la mateixa tela verda, suposos que la recordareu del peto de l'Emma. I que segur que veureu més, que en vaig comprar un bon tros i sóc una súper fan del color verd!

 

El que haig de confessar és que aquests, els hi veureu posats a l'Albert de cara a l'any que ve, que en vaig fer dos d'iguals de diferents talles perquè se'ls poguès emrpobar i decidir quin li anava millor...i com que l'Albert necessitarà pantalons igualment al ritme que creix, feina avançada!!!!

KCWC SPRING 2013 DAY 3I aquí un projecte ràpid, ràpid. Tenim la sort que ens estan passant molta roba, així que l'únic que hi fem si no ens agrada massa el dibuix original és tunejar-la una miqueta.
 

I com que aquest petit artista ja s'ha destapat i li agrada molt dibuixar, ell mateix s'ha encarregat de fer el dibuix.
Per si no ho veieu gaire clar és un pallasso... que ara si eh!....
Hem reciclat una altra samarreta vella per dibuixar-hi i una costura al voltant i llestos.
Més content que uns pasques amb la seva samarreta nova!!!
Si voleu veure com ho fem aquí us deixo un petit tutorial.

KCW DAY 2 SPRING 2013I que me'n dieu del meu model masculí? Si en faig uns per la Rita desprès li toca a l'Albert que sempre em pregunten, un o l'altre, ... i per mi??
 


Ja sabeu, no em cansaré de repetir-ho aneu al blog de la Pantigana per veure com es fan!!
Aquests són amb la mateixa tela que els de la Rita, però amb un to de blau més clar. 

I còmodes, còmodes amb tela de goma elàstica a la cintura i als punys dels turmells.
 


Ell n'està molt content, nomès està esperant a veure que passarà quan es fagi un pet; que son pare li va dir que s'inflaria com un globus ;).
 

I segon dia del KCWC acabat amb una mica de retard, però trobar temps per cosir i per desprès poder-ho publicar resulta una mica complicat!!

KCWC SPRING 2013 DAY 1Ja vaig una mica tard, però ha començat la setmana de la KCWC , no us ho podeu perdre, tota la setmana gent dedicant com a mínim una horeta al dia a cosir per als més petits de casa.
Avui començarem amb uns pantalons sarouels per a la Rita, que justament acabem d'estrenar!!!

 Noi, la foto no se'm vol girar.... les teconologies i jo encara estem en procès d'entendre'ns.
Bé aquí els teniu, des que vaig descobrir com fer-los al blog de la Pantigana, no puc parar de fer-ne, són un vici, ràpids de fer, fantàstics i còmodes.
Si no mireu a la Rita fent probes....

 

Han passat el tall aquests, són fets amb una roba tipus xandall, que a més vaig trobar en una parada per 1,5€ el metre,us ho podeu creure!!!

 

Ella super contenta amb els seus pantalons nous, lamar de còmodes i jo també de que li agradin!!!