dimecres, 1 d’octubre de 2014

LA CLASSE DE L'AIGUA

I la Rita són la classe de l'Aigua, contenta també perque era una de les seves propostes, aquest any hem fet "pleno". ;)
Ja comença a ser tradició que la mare els cusi una titella, en  aquest cas coixí que resulta molt més senzill, relacionada amb el nom de la classe que han escollit.
Us presento la gota d'aigua, per si no sabíeu ben bé què era.... Pot passar ;) però la Rita n'està encantada i al final això és el que compte no? 

 
I per començar una mica d'investigació, que trobo que és un tema molt xulo per a uns nens de 2n (2n ja!!! però com passa el temps de ràpid). Sembla que la Rita ha captat com va això del cicle de l'aigua i de pas una mica també els seus estats... algo n'apendrem segur!
Fins a la pròxima!!

LA CLASSE DELS ROBOTS


L'Albert portà dos anys intentant que la seva classe digui la classe dels robots. Us explico a l'escola els primers dies els nens exposen a classe quin nom els agradaria per la classe, que durant el primer trimestre serà tema del projecte, i desprè ho sotmeten a votacció.


Finalment aquest any l'Albert ho ha aconseguit (no sé pas a qui haurà sortit tant tossut...ejem....) 
No ha sigut fàcil, a la primera votació entre quatre noms va quedar empatat, així que al migdia vam fer aquesta espècie de capgròs robot per acabar de convèncer els indecisos a la nova votació per desempatr entre els dos empatats. 
Sembla que va funcionar!!!