dissabte, 14 d’agost de 2010

... i la bossa per guardar el mei també


Al final vaig tenir una mica més de temps i vaig decidir que una bossa on la Rita pogués guardar el seu mei estaria bé.
Tenim comprovat que les coses que tenen un espai específic on ser guardades li agraden més, ja sigui una bossa, una caixa... les cuida més i sap que després de fer-les servir s'han de tornar al seu lloc.
I com que li ha agafat el "tranquillo" a aquest tipus de bossetes no m'ho vaig ni pensar, ara ja vaig lleugerament més ràpid i això que aquesta és la segona que faig (la del concurs va ser la primera).
I molt satisfeta del resultat, que crec que una mica per casualitat, caça a la prefecció amb el mei, i la nansa per guardar-lo perfecte per deixar-lo a qualsevol penjador.
Segur que anireu veient més bosses d'aquestes!

divendres, 13 d’agost de 2010

La Rita ja té Mei-tai
Per fi m'he decidit a provar de fer un Mei-Tai, més ben dit un mini-mei, el pròxim ja serà mida gran!
Com que la meva filla per sortir a passejar em diu que ella no té motxilla per poder anar amb les nines, m'apareix amb un mocador i em diu que li lligui per poder-les portar, a davant... a darrera, allà on li vingui de gust.I com veieu, passa revisió a davant del mirall, per comprovar que tot estigui correcte!

Per internet he trobat mil tutorials de com es fan i aprofitant que ha sigut el seu aniversari li hem regalat un Mei-Tai, o motxilla com diu ella.

He aprofitat un reste de roba que m'encanta, de fet tinc unes cortines a casa amb aquesta tela, i una de quadrets taronges per fer-lo reversible.
Les tires unes restes d'una coixinera, així que ha quedat un Mei força simpàtic i virolat, just el que volíem.
Primer no li va fer massa cas, però ara ja es veu que li agrada més i de tant en tant em diu que li posi la motxilla per sortir, com fem amb l'Albert.El pròxim repte fer-ne un per mi i un altre que m'han encarregat!!!
Ja penjaré fotos un cop enllestit.