diumenge, 27 d’octubre de 2013

KCWC DAY 7 VESTIT SAMARRETAAcabem la setmana del KCWC igual que la vam començar, amb un vestit samarreta per la Rita. 
Resulten tan cómodes, ella vol anar amb vestit, però no sacrificar enfilar-se com un mico per tot arreu.
Així la faig contentíssima per les dues bandes.
 


Quan ja el tenia gairebé enllestit, se'm va apropar i dir: "mama, jo crec que quedaria més maco si hi posesis unes butxaques".
Em va semblar una bona proposta i n'hi vaig afegir unes. Una mica més complicat que ja estava cosit el cos, però res impossible ;).
 

Aprofitant la tela escollida per fer les tant desitjades butxaques li vaig fer el coll també d'aquest color.
A més resulta que tenim unes tres malles d'aquest color, que ens aniran perfectes.
No us estranyeu em van costar 0,50€ i quan tens un mico que s'enfila i s'esparraca les malles com si res....I com que estic de probes, el darrera també és una mica més llarg com en l'altre.
Es veu que a la Rita li fa molta gràcia que així sigui.

KCWC DAY 6 FALDILLA PER LA RITA
Aquest KCWC la Rita ha sigut la protagonista, però és que és la que li feia més falta roba de tots tres. Ha crescut moltíssim i ja portàvem aprofitant molt la roba, li ha quedat tot petit,petit.
Així que una faldilla ben neutre per poder posar amb tot, negres, colors, ratlles... el que vulguem. 
A més ha passat la prova de foc, i li encanta!! El primer que fa quan es posa una faldilla o vestit per primer cop és mirar com vola, i aquesta mireu com vola!!! És un projecte senzill i bastant ràpid, segur que ja coneixeu el tutorial de la Dana de la Circle Skirt, per si no us deixo el link amb el tutorial.


 La tela torna a ser tipus xandall, d'allò més cómode i també d'un retall, que encara me n'ha sobrat un trosset, així que ja el tornareu a veure segur.I la cintura també t¡de tela elàstica negra una mica tupida, que diu que li agrada que és molt cómode. Prima la comoditat amb la roba que els faig, no em vull barallar per a aquestes coses, així que si ells ho troben cómode s'ho posen moooltes vegades i jo n'estic encantada!

 

KCWC DAY 5 SAROUELS RITAI aquí estan els de la Rita, els originals podríem dir. Quan vaig veure aquesta tela de seguida vaig pensar en ella, fa com unes aigües rosades, amb blau clar, que es veu que ara és el color que més li agrada, i no em vaig poder resistir.
I com que ja sabeu que acotumo a comprar retalls, el preu també em va fer acabar de decidir!
 Un detall de la cintura, la tela elàstica la va triar la Rita. Li vaig posar damunt la taula totes les opcions i ella va escollir aquesta.
Han de ser ben còmodes si vull que la Rita se'ls posi sense haver de rondinar.
I, per suposat, li han de permetre aixecar la cama ben amunt, va per acròbata de circ com a mínim!


No sabria dir-vos si és més complicat fer fotos a l'Emma que no para quieta, o a la Rita que nomès que va fent poses rares i cares tota l'estona. Deuen estar cansades de tantes fotos pobres!!!
 

KCWC DAY 4 SAROUELS EMMAVaig tard molt tard per la KCWC, però de posts de feina feta n'he fet mooolta, ha sigut una setmana productiva.
Recordeu que us havia promès els pantalons de les peques? Doncs aquí els teniu.
Us sona la roba? EL gatet de la samarreta de l'Emma és d'un retall que va sobrar dels pantalons. De fet els pantalons de l'Emma ja són d'un retall que va sobrar de fer els de la Rita, aquí s'aprofita tot.
 

Aquí s'aprofita tot, i ha donat just just per acabar aquests pantalons. I han passat la proba de la comoditat també.
La tela és tipus xandall, una mica més gruixuda que una samarreta de cotó, en teoria ha de començar a venir una mica de fret... ja veurem.
 

Els punys del camal i la cintura d'on d'un teixit elàstic d'un color rosat.
Els va triar la Rita.
No sé si a la model li sembla bé que li fagin taaantes fotos, però per poder posar-ne una on estigui quieta n'haig de fer un munt!!!!