dimecres, 25 d’abril de 2012

KCWC DAY 5


Ara li toca a la Rita i com que estem de febre recicladora, a veure si baixa la muntanya de roba destinada a convertir-se en una altra cosa, m'he trobat amb aquest "visillo" blau brodat.
En els seus orígens habia format part d'un vestit molt xulo de quadrets de coloraines, i això per sobre no m'acabava de fer el pes. El vaig tallar i guardar... doncs mira... al final li he trobat utilitat!!
Encara no li he ensenyat la faldilla a la Rita, a veure quina cara hi posa, potser la guardarem pel seu sant: Sta. Rita 22 de maig (per cert patrona dels impossibles, que ens va com a anell al dit a casa!).


 Una roba blava que també feia mooolt temps que corria pels armaris i faldilla acabada!!
Evidentment amb la meva mania de marcar el darrera, en aquest cas, més per estalviar-me sentir que no sap com posar-se-la que res més, ja que les dues cares podrien ser el dabant.
Fins a la próxima.

KCWC DAY 4Si... encara per aquí!! Buff, aquesta noia s'està fent de pregar, i com que ahir tenira contraccions (doloroses, qué bé), però no regulars, per distreure'm i no posar-me encara de més mal humor em vaig posar a cosir!!
Els pantalons ja els tinc pamats així que em resulta un projecte en el que no haig de pensar massa, ja més mecànic.

 

Aquests són de fil com els de la Rita, ara amb un color més masculí!! I unes genolleres, que si no el fil no haguès durat ni un minut als genolls de l'Albert.
Com a nen que és, la gràcia està en tirar-se constantment per terra.
Les genolleres ben senzilles, estan fetes amb dues capes de samarreta (de pas també reciclem una samarreta de la pila).
La roba de samarreta no es desfila, per tant no cal fer-li cap vora, un repunt al voltant per fixar i uns quants horitzontals per fer bonic (la veritat és que em vaig cansar de les ratlletes). Però el resultat m'agrada força, ara falta veure com li queden posats.
Fins demà?

dimarts, 24 d’abril de 2012

KCWC DAY 3


Ja hi som el dia 3 de la KCWC, quina emoció... m'encanta cosir per als nens (la veritat és més senzill, tot és més petit i els queda tot bé a aquests senyorets).


Uns pantalons per a la Rita, ben cómodes i fresquets, que encara que ara fagi aquest temps d'aquí a un parell de dies ja ens trobarem amb la calor i voldran anar de curt, els de casa segur!!!
Tenia una roba de fil, de color rosa com li agrada a la Rita, que fa temps que volta per casa i per fi ja li he trobat el qué.
Amb una teixit elàstic a dalt i ben amples, així no em podrà dir que no pot aixecar les cames amb aquest pantaló!! (resulta que m'ha sortit una filla mooolt elàstica amb aficions de mono, o de circ depen de com li piqui). Sense complicacions, ni butxaques, ni afegits, fets en mitja horeta i llestos. Això sí, amb la marca corresponent, que li resulti fàcil de posar i no tingui excuses per vestir-se sola.
Ara m'agradaria probar de fer-ne uns per l'Albert, tinc el mateix tipus de roba amb un to més masculí!! je,je...
Fins demà.... o no ;)

KCWC DAY 2

Encara, encara estem per aquí!! Aquesta Emma no vol sortir!!!
Avui li toca el torn a l'Albert, va una mica justet de samarretes de màniga curta, com que aquest noi creix tan i tan ràpid, li han quedat totes en plan culturista (d'aquests que ensenyen la panxa).
Així que haurem de comprar samarretes a manta!! Aquesta és una bàsica gris, ben barateta a la que li hem donat un toc simpàtic.


 No sé que tenen els monstres que encanten als nens, o com a mínim al meu!!
Doncs un monstre ben simpàtic pel petit de la casa (de moment).
Ens veiem!!
 

KCWC day 1


Avui comença la KCWC, al blog de l'Elsie Marely, tot d'idees, tutorials... de roba per a nens.
Com que l'Emma encara no s'ha decidit a sortir de moment la començarem, ara espero no poguer acabar la setmana!!! ;)
 

Com que demà la senyoreta se'n va de colònies li hem fet un pijama per a estrenar-lo, i sembla que l'ha satisfet!!


Uns pantalons senzills de quadres grocs, l'any passat van ser curtets, però aquest any amb la primavera que estem tenint millor llargs!

 


Una marca perquè sàpiga on és el darrera, com que aquests no tenen ni butxaques, ni genolleres.... que li resulti fàcil vestir-se cómode.

 

I la Rita fa dibuixos d'aquests quan menys t'ho espreres, si li demanes no, però si la deixes sola t'apareix amb una llibreta plena de dibuixos, no sé pas, diu que vol ser pintora!!
 
I el dibuix ja passat a la samarreta, em diu que ella no té cap samarreta amb dibuix i pobreta té raó, en fem per repartir i ella no se n'ha quedat cap.
Així que ara ja és un pijama "made in Rita", i ella sembla que prou contenta.
Fins a la pròxima!!!000