dijous, 5 d’agost de 2010

Remenant, remenant...


Remenant, remenant per buscar coses de la Rita que li puguin anar bé a l'Albert, sota l'atenta mirada i supervisió del seu pare que té por que el vesteixi de nena (cosa bastant difícil perquè tot just ara començo a vestir a la Rita de nena, i el rosa no és el color que més trobareu a casa nostra).
Bé el que estava dient, remenant, remenant he trobat algunes coses que li vaig fer a la Rita quan era la "Rita petita", quins records... ens van donar molta roba que em vaig dedicar a tunnejar.

Aquí en teniu algunes, si en trobo més ja les penjaré!
Aquesta per variar una mica i que no tot fossin ocells!


Ocells i més ocells, és que ens agraden molt a casa i a més són tan fàcils de fer i queden tan divertits, que no ho puc resistir!

I un vestit de coll rodó amb el que recordo haver-m'hi barallat una mica, però que al final va quedar prou bé, penseu que això deu fer ben bé un parell d'anys.

Les fotos una mica dolentotes, però estan fetes amb móvil!

Fins a la próxima

diumenge, 1 d’agost de 2010

I el guanyador....

Noies la mà innocent de la Rita ja ha decidit.... el guanyador, guanyadora en aquest cas és.....


Com sempre la model fent de les seves...

Moltes felicitats Rosa, i als damnés moltíssimes gràcies per participar i per visitar-me de tant en tant, em fa molt feliç saber que el bloc us inspira!!
I no patiu que faré molt més concursos, no ho dubteu!

Per cert Rosa, si m'envies les teves dades a llexim@hotmail.com t'envio els "regalitus". Aquesta setmana marxem de vacances, però prepareu-vos que tornaré amb les piles carregadíssimes segur.