diumenge, 14 d’octubre de 2012

KCWC DAY 4-5

 Les samarretes de ja tinc... any comencen a ser un clàssic dels regals de casa, en aquest cas és per a un encàrreg. Encara que  a la foto ha quedat una mica vermella, és una samarreta rosa fucsia amb una aplicació de floretes també de color rosa.

Aquesta també forma part de l'encàrreg, però em van donar total llibertat per decidir el que hi havia d'anar.
Ja fa dies que vaig veure una imatge semblant a aquesta corrent per internet i no m'hi vaig poder resistir. M'encanta aquest burro... segur que el seguireu veient.
Us l'imagineu de blaus i verda amb bufanda i pantalons de quades per al xavalote de la casa?? o canviant les floretes per roba de tutu per una fladilla amb volum?? Jo ja si!!!
 
En aquesta el que he fet és deixar lliures les cames i els braços i només un punt de costura a les orelles, com que és per a una nena d'un anys així serà més divertida.
Ens veiem!!!

KCWC DAY 4


Com ja sabeu estic en plan "reciclador", que si no a casa ja no hi cabrem aviat. L'Albert necessitava uns pantalons de xandall, cómodes i fresquets per fer psicomotricitat al cole, així que vaig rebuscar a la enorme pila de coses a recilcar i vaig trobar una samarreta d'home ben grossa de color verd.
I ja en veieu el resultat!! el nou pantaló de xandall de l'Albert.
 
 
Si no coineixeu el tutorial de la Dana per fer pantalons, hi heu de fer un cop d'ull ja!!! Fantàstic i amb un patró descarregable genial.
Jo ja he perdut el compte la de vegades que l'he fet servir.
Per fer aquests he fet el camal una mica més ample perquè quedessin una mica bombatxos en afegir-hi la goma de baix i llestos.
Com que els pantalons són una mica finets hi he afegit una genollera... l'Albert està tot el dia tiran-se per terra.
La genollera és de roba de xandall així que amb uns repunts al voltant més aviat decoratius ja n'hi ha suficient que no es desfila.
Ens veiem.