divendres, 20 d’agost de 2010

Una bossa per la mare
El juliol va ser el sant de la meva mare i com que ella és de les que porta sempre bosses per no haver-ne d'agafar de les botigues quan va a comprar li'n vaig fer una per dur sempre preparada al bolso.
Una de ben bonica sempre llesta per servir, es tracta d'una bossa que es va plegant, primer en quatre tquadrants i finalment queda el quadrant de la butxaca que es doblega en dos.A baix de la butxaca porta una gometa que serveix per lligar-la aprofitant el botó de la butxaca.


M'hi vaig barallar una estona, però crec que el resultat val la pena i la meva mare va estar la mar de contenta.
La Rita va fer la seva aportació pintant un paper per embolicar el regal.


Tinc les fotos del tutorial, quan tingui una estoneta, si és que això és possible amb els dos petits de casa, les penjo.

dimarts, 17 d’agost de 2010

El meu primer pa!!!


Podríem dir que he heretat una panificadora i em feia moltíssima il·lusió estrenar-la així que ahir vaig estar buscant alguna recepta de pa facileta per estrenar-me.
Aquí en teniu el resultat, ne'm menjat avui per esmorzar i als peques els ha agradat molt, encara espero a veure que diu l'Albert gran que no la tastat.

INGREDIENTS:
- 1 cllda d'oli.
- 300ml d'aigua tèbia.
- 1 cllda de sal.
- 1cclda de sucre.
- 500 gr. de farina.
- 1 o 2 sobres de llevat de pa.

El que he descobert és que l'únic secret dels ingredients a la panificadora és que es van posant de líquid a sòlid i el llevat sempre és l'últim.
Jo he barrejat farina normal i integral i molt bé. He fet servir un programa de pa blanc unes 2,55 hores.
Em sembla que li agafaré el gust a això de fer el pa a casa, a més la Rita estaria menjant pa a tota hora!!!.