diumenge, 6 de febrer de 2011

Un aixovar complet

Ei, un altre encàrreg, aquesta vegada un gran encàrreg. Un súper regal per a una recent nascuda i avui l'he vist, una nena preciosa. Tan bon punt em van fer l'encàrreg, em vaig posar de seguida "mans a la màquina". Al final han sortit cosetes ben maques i he procurat que també pràctiques, que al final acabem amb la casa plena de regals que no ens fan servei.


A veure... comencem per una bressadora o "arrullo" com ho coneixia fins ara. Molt útil per agafar als nadons, sobretot quan els agafa altra gent... per posar al cotxet, per fer servir de cambiador, tovallola.... ja veieu li podrà treure molt rendiment.


Una bosseta, jo ara amb els dos peques vaig tot el dia amb bossetes plenes de coses, que si el berenar, els recanvis, alguna joguina, bibes o cantimplores per l'aigua, pipes...


Un body, els vaig trobar a l'H&M per 1€, i no m'hi vaig poder resistir i mira! ara en començo a treure partit.
Al cul hi he afegit unes teles arrugades així si li posen una faldilleta, estarà més divertida. Un elefant,al davant amb l'orella que vola.
De fet en tinc un altre de preparat que la Rita, vol una samarreta amb un elefant (i que mengi un cacauet, no sé pas com fer el cacauet!), així que ben aviat en veureu un altre.

Un parell de pitets, tot conjuntat amb aquestes dues teles, convinant la rosa i la de topets. Els que teniu nens sabeu que mai hi ha suficients pitets en una casa... sobretot quan els petits comencen amb la fruita, com pot arribat a tacar la fruita!!!

Unes botetes, aquest potser és el menys pràctic, però sincerament em feia molta gràcia probar aquest nou patró! El podeu trobar aquí.
I un cambiador, podeu veure'n fotos a aquest post passat.
"Bueno", ja veieu tot un regal.

Si algú s'anima i en vol algun ja ho sabeu només l'heu de demanar i llestos.Tan si el voleu sencer com només alguna part, jo encantada!!