dimecres, 23 de març de 2011


Aquest diumenge ens van convidar a l'aniversari del Biel, no feu els nens a l'estiu que llabors tots s'ajunten i és un estress. Començo a esta colapsada de pensar a veure qué puc fer per regalar (últimament faig tots els regals en comptes de comprar-los i de moment sembla que a tothom li agraden).


Al cas... em vaig decidir per fer una prova amb uns pantalons curts amb la tela que vaig fer el vestit de princesa de laRita (tinc pendent de fer unes fotos decents i penjar-les), per acabar-ho d'arrodonir li vaig afegir unes butxaques al costat. I tot de goma a la cintura per ser ben cómodes!


I ja per acabar d'enllestir el regalet vaig comprar una samarreta i li vaig fer una aplicació d'un cotxe amb la mateixa tela dels pantalons.
Ja tenim el conjuntet per l'estiu preparat, ara nomès falta que fagi calor!!!


dilluns, 21 de març de 2011

Feliç St. Josep


Encara que amb una mica de retard, felicitats a tots els Joseps, Josefes.... pel dia del seu sant!!

El meu cunyat es diu Josep i és un recent fan de la bici, així que li vaig fer una funda per al mobil, amb una butxaqueta per si si vol posar el DNI, algun dineret... (tots sabem que els esmorzars del mitg de les bicicletades són mooolt importants).


Com que negre, negre quedava una mica soso li vaig fer una bici a mà de color verd, per donar una mica de vida, que ja som a la primavera!!! i un botó per acabar d'arrodonir. És molt senzill de fer i va molt bé també per marcar les bates i el reste de coses del cole dels peques.
I com que és una mica desastre per guardar les coses, es veu que quan va amb bici es posa el móbil en una bossa on hi guarda també les claus, ja veieu li va agradar molt, sobretot perquè el telfèfon és acabat d'estrenar.