dimarts, 14 de setembre de 2010

Vestit per les nines


La Rita volia un vestit per a la seva nina preferida així que vaig estar buscant per internet i he trobat un tutorial fantàstic!! A més us podeu baixar el patró i tot.


Pel darrera queda creuat, ara em queda fer-li unes calcetes a la nina o anirà ensenyant les vergonyes!!!


Al final han quedat força bé, i sembla que la Rita n'està satisfeta. Són molt, molt fàcils de fer i a més reversibles així que tens dos vestits en un en un plis!!!
A veure que us semblen.dilluns, 13 de setembre de 2010

Una petita idea per la dutxa


A veure qué us sembla aquesta idea.... a casa teniem totes les joguines de la Rita i l'Albert pel terra de la dutxa i no és molt higiènic això.
Doncs amb ben pocs dinerets i una visita al xino, problema sol·lucionat. Comprant una xarxa d'aquestes per posar a la rentadora i unes ventoses, es fa una bossa per guardar les joguines d'aigua que els permet anar-se assecant i com que ho podem penjar a dins la dutxa o banyera mateix no cal patir pel mullader!!!
De totes maneres per si ho veieu soso, jo hi he afegit unes vetes de diferents colors per fer la xarxa una mica més virolada, s'hi pot afegir tot el que se us passi pel cap, sempre que tingueu en compte que no tapin massa per seguir pemetent que es puguin assecar les joguines.