dijous, 29 de març de 2012

Va de pijames!!


Un altre bon recurs per a regalar són els pijames, no sé a vosaltres però a mi és una de les coses que més mandra em fa comprar... no sé perquè!
 

Aquest és un pijama per un dels meus nebots, el Roger que es porta un mes amb la Rita, de fet de petits si anaven junts els deien que si eren bessons. Crec que més que res perqué tots dos són rossets.
Una samarreta de ja tinc ..... anys, que estareu cansats de veure, però que s'ha convertit en un bàsic d'aquest últim any, i que a tots els nens els fa gràcia.
Teniu un tutorial de com fer l'aplicació del 4 aquí si hi voleu fer un cop d'ull i un petit recordatori aquí (les fotos potser són millors).

I els pantalons... doncs súper senzills de fer i: qui no té samarretes de propaganda a casa que no sap que fer-ne? Doncs aquí en teniu una reciclada, ara ja les guardo quan me les donen per fer pantalons, sobretot dóna per fer-ne de curts, genials per anar cómodes de pijama!!
I per facilitar la feina una altra de les meves manies; posar una veta de coloraines per senyalar el darrera, que ara amb sort ja es vesteixen sols (sempre que ells vulguin es clar!).
Espero donar-vos bones idees, i de pijames.... segur que en un futur en veureu moolts més, je, je....
Ens veiem.