dissabte, 18 d’abril de 2015

RECICLANT PLASTIDECORS

                 

 Quan tens nens amb vacances has de buscar totes les maneres possibles per fer que s'entretinguin sense necessitat de teles i maquinestes. A casa això vol dir fer alguna cosa amb les mans, ja sigui pintar, retallar, enganxar, cuinar....

                    

Aquesta vegada vam intentar una cosa una mica diferent, feia temps que havia vist aquesta renovació de plastidecors al pinterest (si teniu pinterest ja m'entendreu, hi tinc taaaantes coses guardades que m'agradaria provar que crec que seria impossible fer-ho tot... Mica a mica). 
Els vaig posar a tots tres a tallar tota una caixa de culs de plastidecors que em feia peneta llençar i els cam separar una mica per gama de colors.

                     

Un motlle simpàtic on posar els trossos de plastidecors i al forn. A les instruccions deia molt alt el forn, però provant us diré que crec que és millor el forn a uns 170* com a molt fins que es fonguin els trossos. Desprès nomès deixar refredar i llestos per tornar a pintar!!   

                                

A final ens en van sortir uns quants. I entre tallar, controlar el forn, esperar que es refredessin, provar de pintar i aprofitar per jugar amb els ninotets vam passar tot un dia ben entretingut.

dijous, 16 d’abril de 2015

ALGUNS ENCÀRREGS

                             


Hola a tots, ja sé que sempre em disculpo pel temps que fa que no bloggejo... Qué hi farem... Un a vegades no dóna per gaire més... Ja m'enteneu.... Però m'he proposat en ferm fer almenys un post setmanal, qué us sembla? Un a la setmana no és tanta feina i mantindrà amb alegria el blog una mica deixat per part meva.
No serà per manca de coses per publicar perquè en tinc un bon munt i projectes molt interessant que em tenen d'allò més endreçada i espero aviat poguer-vos explicar.
Us ensenyo alguns dels encàrrecs que hem anat entregant.
Aquest primer és amb roba ampalfada, el vam entregar amb el fret, la mare volia una pantalons còmodes per un nen mogut d'un anyet i mitg, que l'abriguessin i s'adaptessin a ell; crec que ho vam aconseguir.

                           

Amb aquests em van proposar un repte: fer uns pantalons per regalar a un 
futur nadó del que no desvetllarien la incògnita del sexe fins que nasquès. En un principi no sabia qué fer, ni quins colors escollir. Es veu que últimament em va el gris i ho vaig considerar una bona opció.
Ara... Gris sol... Una mica soso no? I va sortir la idea de fer aquest ós al cul i confesso que m'encanta!!! I als nous pares també!!!
Fins a la pròxima