dimecres, 11 d’abril de 2012

Bona pasqua!Bona pasqua a tothom, encara que sigui una mica tard, aquí teniu una foto de la mona, ja estrenada que li vam fer a la fillola de l'Albert.
El padrí va decidir el pastís i haig de dir que aquest és el seu preferit!!! De galetes i xocolat, la veritat és que queda boníssim!!!!


Per acabar-ho de fer mona hi vaig cosir una gallineta, així la mona va quedar com una espècie de niu!!
Una gallineta ràpida de fer que vaig intentar fer dos patrons, però les vacances vol dir tenir nens al costat i me'ls van pispar per pintar-los, total... que vaig acabar dibuixant directament sobre la roba i cosint com vaig poder, encara va quedar prou bé.
Ens veiem.... el próxim pastís que fagi així, qauest no serà l'últim segur, ja faré fotos i us podré explicar com es fa!!!! No us podreu resisitir als seus encants.
 

diumenge, 8 d’abril de 2012

Pantalons ja acabats!!!I per fi la foto dels pantalons ja enllestits, encara que no li he probat a l'Albert, amb aquests dies de pluja no s'escau gaire un pantaló finet. A més tampoc duraria massa em sembla tan blanquet amb el fang!!!
 


La part del darrera, no sé si les butxaques han quedat un pel amunt, a veure quan se'ls posi que tal.
 


Un detall de les genolleres i de les vores dobles, abans em feia més respecte cosir amb fil de colors per por que es veiessin les imperfeccions, però ara ja tiro pel dret!! És un producte handmade així que les petites imperfeccions formen part de la gràcia!.

 


La meva última mania senyalar el darrera... no me n'estic ara mai.
 


I una foto de més d'aprop de les butxaques del darrera.
Llestos per estrenar quan comenci altra vegada el bon temps, fora el fang!!!
Espero que el tutorial us hagi d¡servit, si més no per treure'n idees.
Ens veiem.