divendres, 9 de gener de 2015

INFINITY SCARF PER NENS

Si teniu cuquet per cosir però falta de temps (com la majoria malauradament), aquí teniu un projecte de deu minutets. Un cop vaig descobrir com anava això dels buffs circulars ja no he pogut parar, és un vici.

                           

 Tela suadera gruixudeta, una mica pijeres o elegant com n'hi volgueu dir.

                                

 Aquesta no em convencia massa, ara, un cop fet el buff i posat, m'encanta. De fet l'Albert el porta cada dia i li queda fantàstic (opinió de mare es clar...)

                                

Aquest és fet amb tela elàstica, si voleu em aquest cas es pot fer un pèl més petit ja que la tela dona molt al posar.

                                  


Aquesta tela és tipus jersei molt fina i amb molta caiguda, realment agradable de dur.
I el millor és que també podem aprofitar per reciclar samarretes, suaderes... En fi... Tot el que se us pugui passar pel cap, hi ha infinitat de possibilitats.
Ho heu de provar, a casa en portem tots! 

dilluns, 5 de gener de 2015

MINIOSHA PER LA RITA

                            

 Ja us vaig dir que hi hauria alguna altra Miniosha, aquesta vegada per la Rita que li va agradar molt la de l'Emma i ella també en volia una. Ja veieu a casa han de passar una prova de comoditat totes les noves peces de roba (i si es tracta de faldilla o vestit una petita comprovació del vol).

                     

Casualitats de la vida vaig trobar un retallet petit d'aquesta tela, hi tinc uns sentiments contradictoris, una part de mi no li agrada gens i una altra li encanta... En fi... La Rita va decidir que a ella això de portar papallones camuflades li encantava.  A més vaig trobar un retallet encara més petit d'aquesta tela mostassa, color que definitivament m'encanta! 

                            

Així que dono moltíssimes gràcies a Dawn de Mi rincon de mariposas per compartir aquest patró i el tutorial. En veureu mooltes més, ràpides, resultones i a més comodíssimes tot el que ens agrada a casa!