dijous, 23 d’abril de 2015

UN DRAC PER ST. JORDI


I ja estem al dia 4 de la Kids Clothes Week!!! Per avui una cosa senzilleta: una aplicació amb feltre, sempre un bon recurs per decorar samarretes (l'únic a tenir en compte és que sigui feltre sintètic perquè no destenyeixi quan el renteu).


Ens passen molta roba per l'Albert i ens va fantàstic... Ara... Les samarretes blau marí llises no són la seva debilitat. Aprofitant el dia d'avui qué millor que un drac d'allò més simpaticot per celebrar la diada de St. Jordi?
L'Albert l'ha lluït súper content, i al final això és el que compte oi?

dimecres, 22 d’abril de 2015

KIDS CLOTHES WEEK SPRING DAY 2-3


Ja som al dia tres de la Kids Clothes Week i per avui tenim un pijama sencer de dinosaures per l'Albert, de moment ja tinc el seu aprovat que ahir ja el volia estrenar! S'ha hagut d'esperar a que estiguès acabat.
Ens passen molta roba així que amb la samarreta una senzilla aplicacióreversa d'un triceratops i llestos (ma mare em va preguntar si era un rinoceront.... Sort que l'Albert de seguida va veure qué era!)


I no hi ha pijama complet sense la part de baix oi? Ja coneixeu la tela que seguireu veient! Unes genolleres amb un altre aplic revers de dinosaures i tela gris elàstica per conjuntar amb la samarreta a la cintura i als baixos.... I ja estem a mitja setmana... De moment anem fent al dia iuhu

dimarts, 21 d’abril de 2015

KCW SPRING DAY 1


 Ahir va començar la Kids Clothes Week, fa temps que intento no perdre-m'ho... Una excusa per cosir pels més petits de casa... Oi tant!!!!
Aquesta edició de primavera gira al voltant de les coses "salvatges",  qué millor que això pels petits de casa?


Al final he aconseguit començar i acabar alguna cosa, ja veurem com acaba la setmana. Tinc com uns 8 metres d'aquesta tela que no sé si es veu bé a la foto però és rosa flúor (us imagineu com de fàcil serà trobar a la Rita quan porti aquesta túnica?).
És una samarreta llarga-vestit, tant rosa em feia mal als ulls i com que el tema va d'animals un gat ben gros i negre per crear contrast igual que el coll.
Les mànigues són tipus japonès, fàcil de cosir i genial per a un mico presumit ;)