divendres, 11 d’abril de 2014

KCWC SPRING 2014 DAY 3


Ja vaig amb retard i només és el dia 3, buff.... a més sabeu quan les coses no surten com vols exactament.... doncs això és el que ha passat amb aquesta samarreta.
Almenys l'aplicació reversa del gat si que m'ha convençut i a l'Emma també que li ha estat ensenyant a tothom que porta una Lola (des que tenim gat tots els que veiem es diuen Lola també).
 

Havia de ser una samarreta més aviat curta pensada per anar a sobre pantaló i ha quedat una mida com a mitges entre samarreta i vestit, en podríem dir mida túnica.
I les mànigues... enormes i no sabeu la mandra que em feia descosir-ho tot per tornar-ho a cosir. No us passa que desfer el que heu fet us fa ràbia? perquè a mi moltíssima!!! I de cop la iluminació, no cal desfer la samarreta, només afegir una peça a les mànigues que les esmunyi com si fossin abombatxades, i ha funcionat!!!
De tant en tant el meu cap carbura bastant bé!.
 

A l'Emma li ha agradat que li he hagut de cosir les mànigues amb ella al costat dient "mama jastà", així que jo satisfeta del resultat final, a pesar de tot.
 

dimarts, 8 d’abril de 2014

KCWC SPRING 2014 DAY 2

No és cap secret que les circle skirts de la Dana ens encanten a casa,  a mi perquè resulten senzilles de fer i es poden adaptar a tot tipus de teixits, i a les peques de casa perquè són molt cómodes... i el més important és que volen!!!
Aquí en teniu algunes de les que hem fet, de la Rita, per l'Emma, més de la Rita i podríem anar seguint i seguint.
L'Emma veu com pintem i decorem teles i ella sempre ens vol ajudar així que quan vaig veure que em quedava just un retall de la seva mida per fer-ne una faldilla no ho vaig dubtar.


 Rotuladors i tela en mà vaig deixar disfrutar la petita de casa durant una estona, sota control i a risc de quedar absolutament tot pintat.
Té una gama cromatica d'allò més definida, blaus, liles i negres en general, treure-la d'aquí costa molt, ni que els rotuladors tinguin el dibuix de la kitty no cola.


A la cintura una tela tipus interlook tupida i elàstica per fer-ho encara més còmode i que no es clavi la goma.

I per fi l'hem acabat i estrenat, sembla que n'està contenta que li ensenya a tohtom, i jo darrera els vaig explicant que és que l'ha pintat ella sola!

KCWC SPRING 2014 DAY 1


Comença la Kids Clothes Week una altra vegada, l'edicó de primavera, i com no podia ser d'altra manera ens hi hem apuntat.
Ja sabeu que començo amb moltíssimes ganes i encara més projectes al cap... ara com acabarem la setmana... a casa sempre és tota una incògnita i una aventura, així que a disfrutar mentre duri la empenta!!!
Per començar una costura que no és per als de casa, encara que el Marc ja és gairebé com de la família.
Uns pantalons sarouels de "Para mi peque con amor", us en podeu descarregar els patrons gratuïtament i seguir-ne el tutorial. Hi ha vàries talles i si no trobeu la que necessiteu resulta molt fàcil adaptar-ne el patró, per als del Marc he ampliat un parell de talles el patró més gran.
Fets de roba crec que es diu tipus interlook, és elàstica, però amb molt de cos, no vaig poder resistir de comprar-ne una peça molt grossa quan la vaig tocar.


Si una tela m'agrada, però no me n'enamora el tacte no hi tindrem pas bons tractes, i aquesta va ser amor a primera tocada, si ho voleu dir així, ji,ji,ji... a més la peça sencera nomès em va costar 3€, segur que en veureu molts més de projectes!!!
Els punys dels camals i la cintureta estan fets amb una tela gris molt semblant però bastant més tupida.


Sembla que al Marc li han agradat, diu que està molt guapo i que són molt cómodes, el que és guapo és guapo!!!! 
I per rematar-ho li vam fer a conjunt una mini infinity scarf amb la mateixa tela del pantaló, que em sembla que ja us he dit que m'encanta!!!

I la meva model per excel·lència la Rita, no podia faltar per ensenyar-vos-el, gràcies princesa!!
Fins demà, els que em segui a l'Instagram ja sabeu que l'Emma està pintant la seva futura faldilla, demà procuro ensenyar resultats!