dijous, 3 d’abril de 2014

POTATO PRINT TERCERA PART


Si, si h¡existeix una tercera part... de fet és la causant de tot aquesta feina, teles.... una de les millora amigues de la Rita ha fet anys, com ja és costum la Rita em demana que els faci als seus amics un coixí de les dents.
Qué no sabeu que són?
Doncs aquí en teniu un:Són uns coixins pensats per als nens que els estan caient o els està a punt de caure les dents, per ells és un moment molt màgic... això que caigui una dent i la deixis a sota el coixí i un ser màgic se la endugui i t'hi deixi a canvi algun detall...
Com a mare que ha rebuscat a les 3 de la nit una dent a sota d'un coixí ben amagada amb una nena que es despertava cada vegada que entrava us puc dir que aquests coixins són d'allò més útils!


Per la part del darrera tenen una butxaca petita on ells poden deixar la dent a l'espera del canvi, i així els sers màgics ho troben més fàcil per trobar-la i poder endur-se-la.


Per la part del dabant tenen uns ulls brodats i normalment una aplicació, en aquest cas no perquè ja porta un estampat prou vistós d'estrelles.
Així que es converteix en un coixí decoratiu que a més ens serveix per guardar-hi les dents.
La Rita dorm cada dia amb el seu ben a prop, li "encanta", i fa que en faci un sempre que tenim un aniversari.
Els que em seguiu per instagram segur que ja estareu cansats de veure'n.
Si en voleu algun us podeu passar per la botiga, veureu els que estan en stock, o agafareu idees per encarregar-ne un personalitzat!
Tenen una mida aproximada de 40X24 i el seu preu és de 16€.
Fins aviat!

POTATO PRINT SEGONA PART
Aquí teniu les bosses que vaig cosir amb les teles estampades amb patata dels nens.
Unes bosses fetes de nit per poder sorpendre's, cosa aconseguida, no s'esperaven que al aixecar-se ja estiguessin fetes!!

 

Una per la Rita i una altra per l'Albert, ara hauran de decidir qué és el que hi volen posar a dins.
Els dos se les van voler emportar al cole per ensenyar al reste de companys que havien pintat teles amb una patata amb forma d'estrella.
La Rita va escriure un missatge a la llibreta missatgera per llegir-lo davant dels seus companys, és la manera que tenen d'incentivar la lecto-escriptura al cole i els funciona la mar de bé.
I l'Albert la va deixar uns dies a la classe que la seva professora els va fer un truc de màgia fent servir la seva bossa, ja us podeu imaginar com de content n'estava!!! Per evitar-me el "aquesta és la meva"...."jo vaig fer aquesta".... i tot el que pot seguir quan comencen així, vaig cosir-hi també una estrella de feltre amb el seu nom, fora problemes i ben clar quina és la de qui.
La de l'Albert amb el nom brodat a mà amb lletra de pal que diuen ells. I la de la Rita amb lletra lligada, cadascú amb el que està treballant al cole i encantats de la vida, i la mare perquè amagar-ho també!!
L'únic que passa és que ara em demanen que quan ho tornarem a fer... suposo que les vacances de setmana santa seran un bon moment per trobar una estoneta per tornar-hi, segur que ells me'n fan recordar!!
Fins aviat