dijous, 25 de setembre de 2014

L'EMMA TAMBÉ!!

Aix, m'havia deixat a l'Emma!!! Si els altres dos estrenen alhora ella el primer que em diu és: "mama, i a mi?". Je, je és com un mico de repetició del que fan els seus germans.

En aquests cas un reciclatge ràpidet amb una samarreta que havia portat la Rita. Des de que tenim a la Lola a casa l'Emma va boja pels gats, cosa que no em va fer dubtar gens alhora de fer-li una aplicació que a més ja tinc per la mà!
I com que a ella si que encara li agrada dur vestits una faldilleta cosida a la samarreta, de la mateixa tela que la samarreta nova de la Rita, que n´hi ha un parell que els agrada anar iguals (a sa mare no massa).
Així que tots contents per començar el nou curs ple d'ilusions!!
Ens veiem!!


1R DIA DEL CURS 2014-15


 Ja!!! Primer dia de cole de la Rita i l'Albert, ells encantats de tornar a veure els seus amics i jo també... torna la rutina, els horaris, el va correu que farem tard, el ja és hora d'anar a dormir, els contes d'abans de la son....
L'Emma no està gaire contenta perquè ella també volia anar al cole ja, però aquesta minirita haurà d'esperar encara tot un curs!!!


I com que ja sabeu que m'agrada liar-me una mica.... una sorpresa per la Rita per començar el cole! Ara es veu que no vol ni faldilles ni vestits, que li agrada anar amb pantalons curts... aquestes nenes si que són complicades eh?
Degut al seu canvi de gustos de vestuari vaig pensar que una samarreta de màniga curta seria el més adient, i no em vaig poder resistir a convinar aquesta tela de ratlles elàstica i súper còmode amb la de flors (un retall que feia temps que estava trist i sol al cubell dels retalls, pobre...).
Sembla que vaig encertar i me n'alegro molt.


I si la Rita estrena l'Albert no podia ser menys. Ell és més fàcil de contentar, tot li està bé, gràcies a deu!!!
Així que amb una aplicació reversa del seu dinosaure preferit ja n'hi va haver suficient per fer-lo feliç!!
Contents ells i encantada jo de veure com de grans i guapíssims se m'estan fent, tot i que massa ràpid! 
Fins a la pròxima