divendres, 24 de desembre de 2010
Cada vegada més ple!!!!! I avui he acabat la estrella final, per fi!!Aquí teniu la Rita en acció, això és d'un dissabte al matí i encara va amb pijama. El primer que diu quan es desperta és: Quin dia som avui? Ah! Això vol dir que encara no hem tret el dia!

I com que erem cap de setmana li vam deixar treure de bon matí!!
I aquí teniu uns quants penjolls més dels que he anat fent:


Alguns cotxes perquè no resulti tot tan femení, que aquest calendari també ha de servir per l'Albert petit.


Uns guants ben senzillets i uns ocells (a casa en som fans).

Una parella de ninots de neu i unes estrelles fetes de contraris.

Una parella de galetes de gengibre, no sé ben bé perqué, però fan Nadal.

Uns elefants que la Rita va a la classe dels elefants i li han fet molta il·lusió i m'han quedat prou bé. El proper post ja serà de la foto del calendari del tot acabat, haig de reconèixer que tot ple fa "patxoca", i millor així que amb la feinada que ha portat.... Bon Nadal a tothom!!!

dimecres, 22 de desembre de 2010

Bolso nou


Acaba de passar l'aniversari de la meva germana i a part d'algunes cosetes de la Kitty (ella podriem dir que n'és una fan), estava buscant alguna cosa que li pogués fer jo.
Buscant, buscant vaig trobar aquest tutorial d'un bolso molt xulo i a sobre reversible!! I us podeu imprimir el patró i tot així que, qué més voleu?
Jo encara faria un parell de canvis del patró-tutorial:
-unes nances una mica més llargues (aquestes queden massa enganxades a l'aixella pel meu gust).
-no fer la pinça que ella proposa al que seria el cul del bolso, cosint rodó el mateix cul, queda perfecte i és més senzill.
-jo hi he posat unes vetes, en el moment en que es cus del revés, per tal de que es pugui tancar d'alguna manera.
La tela estampada segur que a molts us sonarà, és de l'IKEA, i la negra la vaig comprar al mercat aquest estiu, sense saber ben bé que en faira d'un retall negre, però és que el tacte em va enamorar.Com que el costat negre, és molt negre, li he fet un "broxe", de flor amb la tela de l'altre costat. Va amb un imperdible, així que si es vol deixar al bolso, doncs perfecte, i si no allà on li vingui més de gust.

dilluns, 20 de desembre de 2010

Calendari d'Advent


Amb molt de respecte unes boges (anomenades Roser i Mònica), em van convèncer de fer un calendari d'advent a una setmana de l'inici del calendari!
Un autèntic estrès per acabar a l'hora, perqué a més no ens podiem enamorar d'un de senzillet, no... hauria sigut massa fàcil.
Al final vam acabar a la una de la nit del dia 30 de novembre per començar l'1 de desembre.
Ve a ser més o menys, una tela vermella d'1,20 metres, i si hem trobat un espai al pis on penjar-lo!!
L'arbre de nadal no hi podia faltar amb 23 botons, d'on hi anirem penjant diferents decoracions de nadal com si d'un arbre de veritat és tractés.
Si el que esteu pensant és: també hauran de fer les decoracions? doncs si, si només 24, res....

I 24 butxaques amb els seus números on anar posant totes les decoracions (tot de feltre de coloraines) i "les xuxes o bombons" que diu la Rita. Al principi ens semblava que amb tota la feinada no li havia fet massa efecte, però ara li encanta i haig de dir que tant la xuxe com la decoració! S'emociona amb cada cosa que penja.


I aquest és l'aspecte que té tot sencer.... evidentment ara ja està més ple, ja aniré penjant les damés fotos amb els penjolls nous, és que no he tingut ni temps.