diumenge, 13 d’octubre de 2013

PANTALONS PER L'ABRIL


A veure si m'animo i procuro escriure més al blog, que la màquina de cosir us asseguro que no té gaires descansos....
A més ticn la gran sort que m'estan fent alguns encàrregs i n'estic moooolt contenta.
 
 Aquests són uns pantalons per a l'Abril, de la mateixa edat que l'Emma. La seva mare n'hi va veure uns a l'Emma i em va demanar si n'hi podia fer també per l'Abril.
De tela de xandall finet gris i tela elàstica ratllada, són aquests.


I aquests de tela marró de cotó suau i l'aplicació de les estrelles i els punys i cintura de tela groga elàstica.
 


Els que em seguiu ja sabeu que no em cansaré de recomanar el tutorial de la Pantigana per fer aquest tipus de pantalons, un vici!!!
 


Em van demanar uns pantalons llisos i amb alguna aplicació que destaqués una mica, com que no em decidia i com que l'Abril fa la mateixa talla que l'Emma, en vaig fer un parell... pensant que el que no volguessin ja ens el quedariem a casa.
Doncs, resulta que els va passar el mateix que a mi, que no es van poder decidir i al final se'ls van quedar tots dos.
L'Abril anirà "estupenda", però sobretot comodíssima!
Ens veiem.

UNA DE NÚVOLS

 
 De tant en tant també mànimo a cosir alguna coseta per mi... m'encanten les bosses, bossetes, moneders... tot ho portaria dins d'una d'elles jo.
és una "tote bag" senzilleta, baja un projecte tremendament ràpid i "resulton".
Amb les nances tipus motxilla ja fetes que encara fa que resulti més ràpid de fer tot plegat.


De roba texana, resistent a les mini feres de casa i amb una  aplicació de feltre de núvols, veureu moooltes coses amb núvols, he descobert que "m'encanten", a risc de semblar una mica "fifi".
Els pots fer del color que vulguis, amb tot tipus de material, sempre semblen núvols i els pots personalitxar, ah... i el millor... són tan per nen com per nena!


 L'interior amb roba de topos, a casa topos, ratlles, quadres... i una butxaca per posar el móbil que sempre se m'acava ratllant, no sé si també us passa a vosaltres o és que jo sóc una mica bruta la veritat!

 

I ja posats a fer un monederet amb un retall de roba que feia temps que corria d'un costat a l'altre i que no acabava en res.
Em va perfecte per portar totes les targetes de fidelització de tots els establiments, botigues, supermercats... et donen, que si no em carrego els moneders a un ritme vertiginós.
Ara espero que habent-los buidat amb aquest moneder em duraran una mica més, ja veurem.
Ens veiem