dijous, 7 d’abril de 2011

Una idea per tapar un forat


Vaig comprar aquesta samarreta al mercat per l'Albert i resulta que sorpresa un foradet!! Qué hi farem el preu i la qualitat de la samarreta compensen!
Us faré cinc cèntims d'una idea per tapar forats... com que jo no sé "surgir", gaire bé (les avies ho fan de meravella, em deu quedar temps de pràctica encara).
Doncs he decidit que en comptes de tapar una cosa que es seguirà veient, fer-ho encara més visible, no us espanteu, no he pas engrandit el forat.


Primer de tot s'ha de cosir una mica perqué no es faci pas més gran i no patiu per com queda que anirà tapat!!


La meva proposta és una rodona de parxe (o friselina amb alguna tela que us agradi), en aquest cas vermell per anar de conjunt amb l'ànec.


Un botó blau, per arrodonir el conjunt i fer-ho una mica més divertit).


També he repassat el voltant, per evitar que es desenganxi i perqué no... perqué m'agrada més així!.

Ja teniu una idea per petites enganxades dels peques (que tots sabem que en són uns aritstes i els que no... temps al temps).
Espero que us serveixi!

dimarts, 5 d’abril de 2011

Un nou encàrreg!


La meva mare em va demanar si li podia fer alguna coseta per regalar a una companya de feina que havia tingut una nena just feia un mes, després d'un nen una nena.
Buscant, buscant vaig trobar aquestes calcetes que havia fet l'estiu passat amb el patró del llibre que em va regalar l'albert pel meu "cumple".


I remirant entre les teles vaig trobar un retallet de roba de floretes, ja deveu estar cansats de veure-la!!


Encara tenia algun tros de la roba de quades de les calcetes així que em va venir al cap de fer-li un vestidet a conjunt amb les calcetes. Fresc i pràctic per l'estiu, a més com que ma mare em va comentar que els agradaven els colors, vaig pensar que la convinació era força adient (a mi m'agrada!).


Les tires i la part de dalt porta elàstic, així m'asseguro millor la talla, que no sé com és la nena!!

Només me l'anava mirant i li trobava alguna cosa a faltar... ja està uns botons per arrodonir-ho i un altre regal llest per entregar!!
Ja els hi ha regaltat i ha agradat molt, que contenta!