dimecres, 17 de novembre de 2010

Davatals i més davantals

Aquests dies he tingut una mica d'hiperactivitat davantalera!! No pot ser que els petits de la casa no tignuin davantal.
Deixeu que entrin a la cuina, veureu que s'ho passen bomba! Això sí per la cuina sembla que hi hagi passat un huracà.
La Rita fins i tot s'enfada si descubreix que he fet algun pastís o dolços sense ella, fins i tot m'ajuda a arrebossar el pollastre (un dels seus plats preferits).
Si en veieu algun que us agradi estan a la venda a Marieta & Co.

Per rematar el regal, he aprofitat la butxaca per afegir-hi el nom del destinatari, per fer-ho més personalitzat!


Aquest és per l'Albert i el de la foto del principi vaig tenir una mica més de temps i li vaig fer les manyoples a conjunt.


dilluns, 15 de novembre de 2010

El regal pel Vincent
Ara fa poc ens van convidar a la festa d'aniversari del Vincent, un dinar fantàstic, amb una companyia fantàstica y per arrodonir-ho tot amb un dia fantàstic també!!
Els peques s'ho van passar fe por, sobretot quan la Zaida va treure les pintures de la cara, especialment la Rita que semblava el monstre de rosa, cara, cabells, roba i tot el que us pugueu arribar a imaginar (haig de dir que ha sortit tot de tot arreu).
Tenia un projecte a mitges, i amb l'excusa de l'aniversari el vaig acabar. M'encanta la idea per fer un regal per a nens, i ara que venen festes la podeu tenir en compte!
Trobareu un tutorial fantàstic a Homemade by Jill.
Es tracta d'un moneder per transportar cotxes.

Obert hi ha una carretera i unes butxaques on guardar-hi els cotxes, amb uns números incrustats com si es tractés d'un garatge.
A la part de fora hi vaig posar un cotxe, aquí es veu desplegat.

I com que era per al Vincent, el toc de gràcia: personalitzar-lo amb el seu nom.


Al final va quedar prou bé, i satisfeta del resultat!!