dimecres, 10 d’octubre de 2012

KCWC DAY 3


I un altre gorro de nadó, aquest una mica més gran que és per la Vera!!!
Aquest reciclant una samarreta d'adult i restes d'uns pantalons de xandall grocs, per fer l'aplicació de les estrelles i les tires de dalt.La foto em surt del reves...bufff jo i les tecnologies no ens acabem d'entendre i amb l'Emma a sobre intentant tocar el teclat la cosa es complica :).
Segur que en farem moolts més de gorros d'aquests, ara ens queda adaptar el patró als més grans de casa!!!
Fins demà!!!!

KCWC DAY 2

Aquí teniu un nou descobirment, aquest barret que podeu trobar a Matha Stewart i descarregar-vos el patró!
Senzill, senzill i ràpid de veritat.


Aquest és el gorro de l'Emma! Reciclant dues samarretes, així aprofitem i ens surt un gorro per ara, que no abriga; però que la protegeix del vent.
N'hi haurem de fer un més gruixut de cara al mal temps.
Amb una aplicació d'un cor a cada costat per fer-lo una mica més simpàtic.
Estem en plan reciclador a casa!! Tot el que estem guardant s'ha de recolocar i reutilitzar, que ja sabeu que guardar, guardem tot el que trobem i al final ja no cabrem a casa!!!!
 

 Ens està resultant molt pràctic sobretot al matí quan acompanyem a l'Albert i a la Rita al cole, que si no me l'enduc la troben a faltar.
Ja veieu ara anem a tot arreu "al complet", comencem a parar "bulto" ;).


I aquí la model, una mica complicat que és un bon velluguet!!! I amb el gorro tothom ens diu que sembla un follet, queda ben graciosa!!!
Fins demà si em deixen!!


dilluns, 8 d’octubre de 2012

KCWC DAY 1


Ostres ara ja fa molt que no publico res, nois... entre el començament de cole i l'atrafagamenta de tenir tres petits a cas la veirtat és que no em sobra pas el temps.
Tot i que algun foradet per cosir si que el vaig trobant (si deixo de fer altres coses a casa;)).
Aquesta setmana comença la Kids Clothes Week Challenge del blog de la Elsie Marley i no m'ho volia pas perdre.
 

Es tracta de dedicar una hora al dia a cosir per als més petits de la casa, sense pressions... i cadascú al seu ritme. De pas també penjen molt tutorials i idees ilimitades, sobretot si feu un cop d'ull a la galeria del flikr.Jo he fet una mica de trampes, no li digueu a ningú, però tinc porjectes a mitges que aprofitaré per acabar durant aquesta setmana, i moltíssims al cap a veure si en puc fer algun.
Aquesta és una faldilla que en principi vaig fer per regalar, però que desprès de probar-li a la Rita vaig decidir que ens la quedariem que li està com un guant.
Texana, plisada i amb un repunt fet a mà a la vora, perfecte ja que li és còmode i si fa voltes roda... com ella diu. Molt important que passi el test de les voltes perquè a la Rita li agradi.
A veure si puc complir amb aquest KCWC i aquesta setmana ens anem veient.