dijous, 17 de febrer de 2011

Regal Saïd (primera part)


Aquest dissabte ens van convidar a la festa d'aniversari del Saïd, i ens va fer molta il·lusió!!
Així que ja em teniu capficada en fer-li un regal adient, i si el títol diu I, així que hi ha segona part, haig de manegar-me amb les fotos encara!
Vaig comprar una samarreta bàsica blanca per pintar-la. I, qui millor que l'artista de casa per donar-me un cop de mà.


La intenció era dibuixar en Saïd, però es veu que la Rita estava inspirada, primer el Saïd, després la seva mare, la Silvia i quan ja ho teniem em diu "i el Joaquin?", el seu pare. Així que tota la família al complet.
Trobo que és una bona idea per regalar, si teniu fills artistes és molt senzill:
Poseu un cartró dins la samarreta que quedi ben tibat, els doneu un llapis i els feu dibuixar.
Un cop l'artista ja ha fet la seva feina agafeu un permanent i repasseu el dibuix, llestos!!!
Ja teniu una samarreta única.

dilluns, 14 de febrer de 2011

Tutorial diadema Maria


No sé si recordeu el regal de l'aniversari de la meva nevoda Maria. Vaig prometre el tutorial i ara que tinc a les fieres adormides i que l'Albert té moltísima feina, doncs aprofitaré el moment.


Primer de tot escolliu la roba i mireu més o menys la mida del cap de l'afortunada que es posarà la vostra diadema. De fet jo vaig pendre mida d'una diadema de nens i la veritat és que la vaig encertar. Penseu que al darrera hi posarem goma elàstica, així que no cal patir en excès per la mida.Dobleguem per la meitat (la cara bona a dins es clar), apuntalem amb agulles i un repunt a màquina.


Donem la volta (perdò per la foto està moooolt desenfocada i no en tinc cap més).Procurem fer una vora als extrems de la diadema, dobleguem la tela cap endins.Hi posem la goma a dins i la falquem amb una agulla. Això pels dos extrems de la diadema.


Fem un repunt per tal de fixar la goma (dels dos extrems).

Tindrà un aspecte més o menys així.


Fem un repunt al llarg de tota la diadema pels dos costats, no és necessari si no voleu, però sempre quedarà com més acabada.Resultat final sense la flor.


De fet la diadema en si ja està, jo en aquest cas hi vaig afegir una flor, així la diadema encara anava més de conjunt amb la faldilla de la Maria. Teniu el tutorial de la flor aquí.
I llestos, regal enllestit.

Espero que no sigui tan caotic com a mi em sembla que m'ha quedat, i que us animeu a provar-ho, amb un reste de tela llarg i estret amb el que no sapigueu qué fer, prefecte!!!

diumenge, 13 de febrer de 2011

Regal Yolanda


Va ser l'aniversari de la meva cunyada Yolanda, és una apasionada dels esports i en especial del Voley, així que qué millor que una samarreta amb una pilota d'aquest joc que tan li agrada i que encara practica!! Bé aquesta vegada la pilota és una mica més petita, que en el cas de les del football, queda més femenina, i haig de dir que estic bastant satisfeta del resultat. I el millor de tot és que a la Yolanda li va agradar molt!

No dubteu fer samarretes d'aquestes, pel cunyat, per l'amic, per l'avi i l'àvia, pel germà... (ja semblo l'anunci de Coca-cola), només heu de trobar allò que els agrada i posar-ho a la samarreta un èxit assegurat. Per si us animeu teniu el tutorial aquí i un recordatori aquí (les fotos són millors).