dimecres, 1 de juny de 2011

De colònies!!


Avui la Rita ha marxat de colònies, seran les seves primeres colònies i estava realment nerviosa, o com diu ella "molt emocionada", no sé pas d'on ha tret l'expresió, encara que m'agrada i més quan ho diu ella escapant-se-li el riure.
Hem preparat tota la motxilla juntes, ha costat... i molt, crec que "l'emoció", no la deixava pensar amb claredat, si ja sé només tres anyets i les primeres colònies, ja ho resistirem tots plegats?


Bossetes per a les mudes, aquestes han passat la seva aprobació al moment, la roba que hi anava a dins no tant!
Tancades amb velcro perquè resultin ben fàcils d'obrir, sense massa feina.


Un necesser especial, que l'ocasió s'ho val, tinc aquestes cremalleres enormes que compro al mercat a un home ben curiós, però que surten molt bé de preu i donen un toc diferent a les coses (ara són molt gruixudes i encara els haig d'acabar d'agafar el "tranquillo".


Una nanceta per si l'ha de penjar.


I el nom ben gran a la motxilla, regal de Sta. Rita, fàcil de reconèixer per a les "profes" i per a ella. (Segur que hi haurà unes quantes motxilles com aquestes).
Ja estem preparats, només falta el pijama nou, que per variar vaig acabar a útlima hora i no m'ha donat temps de fer fotos, així que quan torni l'immortalitzarem.
Demà tornen, una nit fora i pobres tot el dia de pluja, tornaran tots enfangadíssims!! Encara que segur que encantats i també reventats.