dissabte, 6 de novembre de 2010

Troballes VI
Un altre post de troballes, aquesta vegada no m'ho puc creure ni jo, he trobat un lloc fantàstic on remenant... remenant dues peces per 1€, això ja és insuperable!!!
Amb alguna "arreglillos", quedarà una roba xulíssima per als peques... ja aniré penjant els arranjaments que els hi vagi fent.Aquí va el primer, és un pantaló d'una tela molt agradable i calentona, a l'Albert li quedava bé de sisa i de cintura, però curt de camals i com que a casa ho aprofitem tot. Vaig pensar que li podia fer algun "allargo".
Feia uns dies que l'Albert (pare), va tallar un jersei negre per fer-se una disfressa que al final no li va servir, així que jo el vaig arreplegar.


Desprès d'allargar-li el pantaló, me'l vaig mirar, encara li faltava alguna cosa... qué tal unes genolleres?
Doncs dit i fet amb la mateixa roba. Ara si que ja em feien el pes i l'Albert, doncs que voleu que us digui: guapíssim!!!dijous, 4 de novembre de 2010

Túnica per la Laieta

Al mercat vaig comprar una samarreta per 50centims, he de confessar que me la vaig quedar per veure com estava feta i treure'n una mica de patró (dins de les meves possibilitats es clar).
Al final li vaig fer una samarreta túnica per a la meva neboda Laia, li està molt bé.
Com podreu comprovar aquesta roba ja l'heu vist i l'anireu veient que m'he dedicat molt temps a anar acumulant robes i més robes i ja ha arribat el moment de fer-les servir i en temps de crisis es tira del que es té a casa!!
Com que a la meva cunyada li agrada molt el rosa, tela perfecte, i amb unes butxaques de coloraines millor.
Segur que faré servir aquest patró més d'una vegada, ara només em queda ampliar-lo a mida Rita, aquest be a ser de 9-12 mesos.

dilluns, 1 de novembre de 2010

Quan vaig veure aquest gorro a: I am a Momma...vaig pensar: "jo això ho haig de provar"!!
Hi ha una mica de tutorial i un pdf amb les peces. Així que dit i fet, a buscar samarretes que m'agradessin i anar provant combinacions.

Un cop trobades les robes i co·locades a veure com m'agradava més, va resultar més senzill del que sembla a primera vista ja que només s'ha danar cosint rectes.Unir les peces de baix amb el casquet rodó de dalt ja va ser un xic més complicat, però no impossible!!
I aquí teniu el resultat amb el model... sincerament m'encanta!! i és que està tan guapo!!!!