dimecres, 2 de juny de 2010

Vestit coixineraPer fi!!! Ja l'he acabat, el vestit fet a base d'una coixinera, m'ha costat acabar els detallets, però ara la Rita ja té un nou vestit per a l'estiu o per d'aquí poquet que amb la calor que ja està fent!
El vestit és una coixinera transformada i hi he afegit butxaques que a la Rita li agraden molt, serà que és com una rateta i ho va arreplegant tot?
Hagués preferit un color més vistós, però vaig veure la idea i ho havia de provar així que la única coixinera que tenia disponible era aquesta, almenys amb les butxaques de floretes queda més divertit!
Si voleu el tutorial l'he tret d'un blog molt xulo que es diu el-petit-taller , ho teniu tot ben detallat.
Gràcies Irina per la idea, queda molt bonic, segur que repetirem!

dilluns, 31 de maig de 2010

La joguina de l'Albert


Fa temps que li volia cosir aquest drapet a l'Albert. Tots els que teniu fills ja sabeu que els que realment els agrada són les etiquetes... sí, sí etiquetes. Jo que el primer que faig sempre és tallar-les totes, podríem dir que a vegades de manera compulsiva i tot. Doncs què millor que tot un drap ple d'etiquetes, un somni per a un nadó!!! És tan senzill de fer, no ocupa gens d'espai, així que tens una joguineta que saps que els encanta i que te la pots endur a tot arreu! Us deixo un minitutorial del "cómo se hizo".


Primer talleu dos recuadres iguals, la mida és a gust de cadascú. Busqueu cintetes, vetes... de coloraines i talleu-les a mides diferents.
És qüestió de cosir-les amb un puntet perquè no es moguin a l'hora de passar amb la màquina.

Penseu que les heu de posar cap a dins, que això es fa cosint i girant!


Desprès es posa l'altre recuadre pel damunt, procurant que quedi el màxim igualat amb el de sota i s'embasta. Jo ho he fet amb agulles de cap, però també es pot fer embastan amb fil, encara que representa més feina!
Llest per cosir, penseu a no cosir un tros que desprès s'haurà de girar.Ara ja gairebé està a punt, nomès queda fer-li un altra passada amb la màquina pel voltant, sempre quedarà millor i així ens assegurem que les vetes quedaran ben enganxades.


Heu de pensar que això s'ho posaran mil vegades a la boca, així que no està de més estirar veta a veta a veure si ha quedat tot ben enganxat.
I sembla que li ha agradat!

Com que ja m'hi havia posat, n'he fet uns quants més per regalar!


Si us agrada i en voleu una...no dubteu i encarregueu-la!

llexim@hotmail.com