dimarts, 22 de febrer de 2011

Regal Marc i Guillem


Aprofitant "celebrate the boy", tot el mes dedicat als nens, penjo els pijames del Marc i el Guillem o el Guillem i el Marc, com us soni millor!!
Va ser el seu aniversari, 4 anys ja, com passa el temps. Els havia de fer alguna cosa... vaig començar a pensar i "voalà", se'm va passar pel cap i perqué no un pijama kimono.
Ja feia dies que havia vist el kimono i se'm va quedar ben enganxat en algun racó del meu caparró, la ocasió prefecte.


A més són dos així que feina per duplicat. Havia de ser un regal semblant, però amb algun tret característic.
Buscant, buscant vaig trobar aquesta roba que havia comprat al seu dia per fer llençols de bressol de la Rita (ja veieu ara el bressol el fa servir l'Albert).Vaig fer dos kimonos iguals amb un viaix de color diferent, no em pregunteu qui s'ha quedat quin, suposo que entre ells ja s'ho manegaran.
Per acabar el pijama hi faltaven els pantalons es clar!!! 
 Vaig aprofitar els extrems de la tela que tenien unes ratlles així queda més divertit, i com que amb això de fer pantalons ja hi començo a tenir la mà trencada, li vaig demanar a la Roser un de curt per treure'n el patró i dos pijames llestos per regalar.


Podeu trobar el patró gratis aquí.

dilluns, 21 de febrer de 2011

Regal Saïd (part dos)Aquí ve la segona part del regal del Saïd, uns pantalons cagats. El peque hi va, i la veritat és que ja me l'imagino, espero haver encertat amb la talla.
Haig de confessar que aquest són els segons, amb la primera prova vaig tenir algun accident, em va quedar el camal massa estret, diguem que no sé pas si li haura passat la cuixa i el Saïd no és molt ufanós!!
A més estic de recilatge total, últimament a tot li busco una segona vida. Això son dues samarretes d'aquestes de propaganda que guardes perquè et fa pena tirar, encara que no te les posis mai. I acaben de draps, tot i que quan ja en tens un calaix ple, ja n'hi ha suficient!!!
Ara haig de probar de treure'n un pató i un tutorial, a veure quan tinc temps, ai el temps... que escàs que va!!!!!!!!diumenge, 20 de febrer de 2011

Celebrate the boy


Ja és aquí tot el més dediat als nois, si només als nois!!! Per tots els que teniu nens ja sabeu que costa una mica de trobar coses interessant per a ells, si més no, mooolt més que per a les nenes.
Qué em direu a mi que estava acostumada amb la Rita, tot de tutorials, robes xules...
Així que ja ha començat el "celebrate the boy". Tot un més sencer en que la Dana i la Rae penjen constantment tot de coses per als nostres peques, tutorials, idees, botigues, sortejos...
No us ho perdeu, els peques de casa s'ho mereixen!!!
Sóc fàcil de convèncer quan el tema m'interessa, així que segur que en breu veureu moooltes coses pels peques, sense descuidar-me de la princesa de casa evidentment.!!!!